Autotallin ovet

Autotallin ovet vanhoihin ja uusiin kohteisiin

Vanhan autotallin ulkonäkö kohenee näppärästi ovea vaihtamalla. Oven vaihto uuteen voi tulla ajankohtaiseksi myös autonvaihdon myötä. Vanhoissa talleissa oviaukko voi olla liian kapea, mikä hankaloittaa auton talliin ajoa.

Oven vaihtaminen uuteen kannattaa jättää ammattimiesten hoidettavaksi. Ota meihin yhteyttä, niin saat ilmaisen mittauspalvelun, jossa mittaamme oviaukon korkeuden ja leveyden sekä autotallin vapaan korkeuden lattiasta kattoon. Kun me hoidamme mittauksen, saat varmasti tarpeisiisi sopivan, oikean kokoisen oven.

Myös uudisrakennuskohteissa autotallinoviin on syytä kiinnittää huomiota. Ovet ovat oleellinen elementti julkisivua ja niiden tulee istua koko rakennuksen ilmeeseen. Valikoimistamme löydät tyyliisi sopivan oven - valitse eri pintakuvioinneista esimerkiksi klassinen, moderni tai kartanotyylinen. Me hoidamme asennuksen.

Ennen kuin tilaat uuden oven

  • Selvitä kuntasi rakennusvalvojalta mahdolliset uutta ovea koskevat vaatimukset.

  • Selvitä oviaukon mitat. Yleisin autotallinoven koko on 2,5 m x 2,1 m. 

  • Mieti, haluatko tallinovet ikkunalla ja lisäovella, entä millaisen aukaisumenetelmän tarvitset. 

  • Tarvitsetko autotalliin lämpöeristyksen, esim. jos käytät tallia harrastuksiin. 

Tarkasta ovien toiminnallisuus vaihdon tai asennuksen jälkeen

Autotallinoven toiminta on hyvä tarkastaa ainakin muutaman kerran vuodessa. Sännöllinen voitelu pitää oven kunnossa, samoin lukitusten testaaminen ja ulkopinnasta huolta pitäminen. Näin varmistat oven turvallisuuden ja pitkäikäisen toiminnan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ovistamme!